Το πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου. Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στα κριτήρια ποιότητας της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου, στην αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών αυτών και στη γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου.
location_on Physical location is at mapView
perm_contact_calendarcontact person
kkandyliari@aua.gr, kedivim@aua.gr