«Γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου (θεωρία και οργανοληπτική δοκιμή)
  • Description
  • Το πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου. Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στα κριτήρια ποιότητας της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου, στην αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών αυτών και στη γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου.


location_on Physical location is at mapView


  • Subject Categories
  • Agricultural Sciences-Food Science & Technology
  • Agriculture
  • Additional Details
  • Languages
  • Greek, Modern language
Login to express interest in this matsig cloudLogin / Register publicVisit Website

Contact Information

perm_contact_calendarcontact person

kkandyliari@aua.gr, kedivim@aua.gr